🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, türelmedet kérjük majd⛄

További márkáink

Thalgo

A SPA naturkozmetikum

A professzionális bőrápolás ötvöződik a SPA világával minden egyes Thalgo kezelés és termék során. A hamisítatlan francia kozmetikai hagyományok összefonódva a keleti rituálékkal, teljes érzékszervekre ható élményt nyújtanak a vendégeknek, energiát és harmóniát adva a testnek és a léleknek.

Minden Thalgo termék valódi tengeri koncentrátum, melyeket szigorú előírások szerint állítanak elő és garanciát adnak a hatékony, magas szintű bőrápoláshoz.

Tegoder

Az orvoskozmetikum

Magas színvonalú kozmetikumok és szépségápolási kezelések.

A Tegoder Cosmetics a spanyolországi központú Tegor csoporthoz tartozó prémium kozmetikai márka. A több mint 8000 m2-en működő komplexumában egy helyen zajlik a kutatás és gyártás. A cég vezetője Marisa Lavin, aki kozmetológiai, vegyészmérnöki ismeretekkel is endelkezik, ehhez híven a termékek tükrözik a legmodernebb eljárásokkal kinyert természetes hatóanyagokat és azok szinergens kombinálását. 

Mesoter

Minden, ami mezoterápia

A Mezoterápia, kozmetikai hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyébe, illetve a sejtekbe. Ezt különböző módon tehetjük meg: tűs mezoterápiás eljárással és tű nélküli mezoterápiás készülékkel. 

A Tegoder Cosmetics által kifejlesztett mezoterápiás ampullák és szérumok széles tárházát kínáljuk.

Más beviteli módszerekkel ellentétben a mezoterápia esetében a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a sejtbe és a sejtközötti térbe is bejut. 

Green Skincare

A fenntartható szépségápolás

A Green Skincare bio, vegán és organikus kozmetikumok 97,7% garantált természetes összetevőket tartalmaznak, megkímélve a bőrt a kemikáliáktól és allergén anyagoktól.

A Green Skincare bio kozmetikumok széles tárházát kínálja minden bőrtípus számára. Egyedülálló és a legnagyobb nemzetközi tanusítvánnyal (NatureCos, Ecocert, Cosmos Organic, Cosmebio, BDIH) rendelkező organikus formulák és rendkívül magas hatóanyag koncentráció jellemzi a termékeket.

Couleur Caramel

A smink, ami ápol

Természetes sminkek bio és vegán hatóanyagokkal minden korosztály számára.

A szépség kortalan. Bőrhibákat elfedő, tökéletesítő BB krém vagy inkább hidratáló és fiatalító alapozó érett bőrre? Válogass és találd meg a kedvencedet!

Csábító tekintet érzékeny szemekkel is! Légy elbűvölő irritációktól mentesen! Szempillabarát sminkek kontaktlencsét viselőknek is. Bio argánolajjal, organikus aloe vera kivonattal és shea vajjal.

Mina Henna Brow

A tökéletes, tartós szemöldök

A Mina Henna új dimenzió a szemöldökformázásban.

A henna szemöldök- és szempillafestés biztonságos és hatékony technikája, és használd ezt a csodálatos alternatívát. Így nem kell sminktetoválóhoz menned, és a fárasztó reggeli sminkelésnek is búcsút inthetsz.

A növényben található festő anyag (lawsone) megszínezi a bőrt, hajat és egyéb protein tartalmú anyagokat. A keleti kultúrákban régóta használatos természetes haj- és szemöldökfesték.