🎄 Zárva tartunk 2022. december 19. és 2023. január 2. között! A csomagok feldolgozását és kiküldését 2023. január 03-tól kezdjük meg, türelmedet kérjük majd⛄

Rólunk

Starpil és Spalazzomed forgalmazói csapat professzionális kozmetikusokkal az élen akik tesztelik és fejlesztik a gyantapatronok tökéletes használatát

Kik vagyunk Mi?

Mi vagyunk a Spalazzomed Kft., akik professzionális gyantapatronok, kozmetikai készítmények és sminkek forgalmazásával foglalkozunk már több, mint 14 éve! Szenvedélyünk a profi és minőségi kozmetikumok forgalmazása partnereiknek és lakossági vásárlóinknak.

Referenciaszalonunk a Signora Szépségszalon, ahol szakképzett kozmetikusaink tesztelik termékeinket több hónapon keresztül, hogy Hozzád tökéletes gyanták és gyantamelegítők kerülhessenek. Szoros együttműködésünkkel és közös erőkkel hoztuk létre ezt a professzionális irányvonalat és együtt dolgoztunk azért, hogy ma Te is a legjobb, leggyorsabb és legkényelmesebb szőrtelenítési megoldást használhasd!

0 +
Éve a piacon
0
értékesített márka
0 %
elégedett vásárló
0 +
kozmetikus partner

Márkáink

Küldetésünk

Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy a kozmetikumok fenntarthatóak, környezetbarátak és megfelelően ápolnak, így megkerestük Számodra azokat a márkákat és termékeket, amelyek mindamellett, hogy hatékonyságuk páratlan, illatuk varázslatos, textúrájuk pedig kellemes és könnyen eldolgozható.

Termékeinket mindig úgy válogatjuk meg, hogy fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy azok minőségiek, hatékonyak és professzionálisak legyenek, ezen kívül igyekszünk folyamatosan eleget tenni a vásárlói kéréseknek és figyelemmel kísérünk bármilyen ötletet, tippet, amely arra vonatkozik, hogy Te maximálisan elégedett lehess.

Signora referencia szalon, ahol a forgalmazott gyantapatronok tesztelése és használatuknak fejlesztése zajlik.

Itt már találkozhattál Velünk